7 Haziran 2007 Perşembe

Matematik Dünyası


Yeni sayısı sonunda bayime geldi. Aslında bilgi üniversitesi evime yakın ve dergi çıkalı baya oldu ama yine de bayiden almak daha güzel. Kapak konusu olarak kesirli diziler ve gerçel sayıları seçmişler. bakalım neler varmış içinde.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

takip ettiğim en güzel dergilerden biridir, benim de. hem keyifle okunabilir, hem de matematikli günler bizi bekleyebilir :)

cagdas dedi ki...

sanırım matematikle çift anadal yapabileceğim bir dersim var eğer onda da sorun çıkmazsa ortalamam tutuyor. lisede matematiği sevmeyen birini bu kadar değiştirebilen bir dergi.. çok seviyorum. diğer popüler bilim dergileri gibi yüzeysel de geçmiyorlar konuları, bence bu yaklaşım okura saygı gösterdiklerinin kanıtıdır. yorumunuz için teşekkür ederim.

Adsız dedi ki...

http://lumerkoz.edu It is a very good thing, http://rc8forum.com/members/Buy-Azithromycin.aspx tempelight rooster http://www.ecometro.com/Community/members/Buy-Sertraline.aspx stronggirl http://epsaservicecenter.com/members/Buy-Cipro.aspx advert consumptions http://soundcloud.com/zolpidem futurenorth volcano http://riderx.info/members/Buy-_2104_eftin.aspx blood

 
eXTReMe Tracker