4 Kasım 2007 Pazar

Gecenin bi yarısı insanı kızdırıyorlar..



Şu herşeyi ben bilirimci devlet mantığı ne güçlü ne yenilemez şeymiş arkadaş, gecenin bi yarısı www.wordpress.com 'un hala sansürlü olduğunu görmek.. bu kadar saçma bir uygulamaya birilerinin çıkıp manyak mısınız ne yapıyorsunuz burda diyemeyişi çok acı..

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Bu kadar sinirlenme değer açıkçası insanlar o kadar özenip (ücretsiz de olsa) bir blog oluşturuyor ama dangalağın birinin yüzünden kapanıyor hepsi.

Ama olaya bir de şu taraftan bakmak var; Mahkeme kanalıyla Wordpress'e uyarı gönderilmiş site kapatılmadan önce. Ama Wordpress bu uyarıyı dikkate almayarak uygunsuz içerikli(neye göre kime göre) blogların yayınını kesmemesi üzerine kapatılma kararı gelmiş. Burada Wordpress'in TC. Mahkemelerini hiçe sayan davranışına mı kızarsın yoksa bizimde klasik engelleme(!) sistemimize mi bilinmez

Benden bu kadar ;)

cagdas dedi ki...

wordpress ne yapsın ki ubulu ülkesinde ubura adında bi adam varmış o adam da sahtekar nalet bir adammış motorcu ubban diyolarmış ona ubulu ülkesinde. işi gücü dini öğretiyorum diye zengin motorlara binmekmiş bu adamın. ubululu başka biri bu motorcunun yediği naneleri anlatan bir blog açmış milyon tane blogu içeren wordpress.com da daha sonra bu motorcu ubban da ubulu mahkemelerine gitmiş zaten amerikadan destek alan bu fitneci ubbanın mahkemesi tek celsede görülmüş sanık olan wordpress.com a hiç savunma hakkı verilmemiş bi mail atmışlardır büyük bir ihtimalle o da şöyle olsa gerek:

Sanık wordpress.com ilhakı beşer-i hak hukukundan kapanmak üzeresiniz. sanal yörenizden bu yayını çekmezseniz server fişinizi çekeriz.
ubulu cumhuriyeti yüksek mahkeme heyeti.

umarım derdimi anlatabilmişimdir sayın ve sevgili konuklarım=))

Adsız dedi ki...

Aldığım duyumlara göre Eksisozluk avukatlarından birisi wordpressin açılması için tekrar mahkeme yoluna gidecekmiş

Hatırlarma eksisozluk de Sapık adnan yüzünden kapanmıştır.

Şimdi sapık dedim ya bloger ıda kapatırlamış :D

 
eXTReMe Tracker